FRA IDÉ TIL SERIEPRODUKTION

EKSTRUDEREDE OG STØBTE EMNER
Hos STEFFCA har vi specialiseret os i at fremstille ekstruderede og støbte emner i høj kvalitet af gummi-, silikone- og TPE-materialer. Vi ønsker at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder, vi har derfor nu også mulighed for at hjælpe vores kunder sikkert igennem alle produktionsfaser, lige fra idé til serieproduktion.

FRA IDÉ TIL GODKENDT PROTOTYPE
Det kan ofte være en bekostelig og tidskrævende affære at gå fra idé til godkendt prototype, da vejen ofte er kringlet og fyldt med uforudsete hurdles. Med 3D print har du mulighed for at forkorte denne fase, da du hurtigt kan teste funktionaliteten af dit design.

3D PRINT
Udvalget af printmateriale spænder lige fra de helt bløde materialer til de hårde (30 - 95 shore). Detaljerne kan du få printet knivskarpt – i lagtykkelse på 16 my (μ) – direkte fra din CAD-tegning. Du har dermed det bedste udgangspunkt til at få skabt et funktionelt design.

FRA IDÉ TIL SERIEPRODUKTION
Med STEFFCA på holdet, har du mulighed for at samle hele processen, lige fra idé til serieproduktion, hos os. Det betyder, at du både sparer tid, penge og undgår fejl i overleveringsfasen. Vi håndbærer dit projekt igennem alle faser og har den nødvendige viden til at guide dig, så du får den bedst mulige løsning. Du får dermed de bedste muligheder for at opnå det optimale Time-To-Market.

Klik her og se med, hvordan RAIS, som producerer brændeovne på det internationale marked, benyttede sig af denne mulighed, da de skulle have udviklet en silikoneprofil.

 

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.