RENOVERING AF MEKANISKE AKSELTÆTNINGER

LÆKAGEPROBLEMER
Størstedelen af alle reparationer af pumper kan spores tilbage til lækageproblemer, hvilket ofte har store økonomiske konsekvenser.

Med mekaniske akseltætninger er driftssikkerheden for pumper, kompressorer og reaktorer helt i top og du er sikret en effektiv drift af dit system.


BEDRE ROOT-CAUSE ANALYSE
Primære årsag til, at man renoverer sine tætninger, er jo en økonomisk årsag, men derudover findes der faktisk en del driftsspor, som man kan finde, når man åbner tætningen. Dette kan hjælpe med en betydelig bedre Root-cause analyse.

STEPS FOR RENOVERING
Det første der sker, når tætningen kommer til os, er at vi foretager en visuel inspektion, inden vi foretager den første adskillelse. Vi inspicerer den, åbner den og tager notater af de første fejl og spor vi finder i tætningen, inden den rengøres. Når tætningen er rengjort og skilt ad, består den i hoveddele af akselbøs, medbringer og flange. Disse er i metal og genbruges normalt, hvis der ikke findes fejl på dem. Glideflader kontrolleres ligeledes for planhed, revner og skader. De som kan lappes og poleres, bliver ordnet. Resten erstattes af nye.

Det vi kalder løsdele, er O-ringe, pakninger, låseringe, fjedre, montagelærer, bolte og skruer kasseres hver gang og erstattes af nye dele.


TRYKTEST OG SEAL-ANALYSE
Når alle dele er samlet, og reservedelene kommet hjem, samles tætningen. Den tryktestes, pakkes og sendes retur til kunden sammen med en Seal-analyse, hvilket er en teknisk analyse af eventuelle fejl og slid på tætningen.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.