Vi rådgiver hver dag vores kunder om valg af paknings- og tætningsløsninger. Vores rådgivere er veluddannede og har en bred teknisk viden inden for vores kernekompetencer. Uanset branche leverer vi kompetent rådgivning baseret på over 30 års erfaring.

Sammen med vores kunder optimerer og udvikler vi hele tiden vores produktportefølje af pakninger og tætninger. Det er vores målsætning altid at yde vores kunder den bedste service, høj kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering.

Kvalitet

 

Vores kunder har brug for
kvalitetsløsninger, derfor
har vi stor fokus på kvalitet,
i alt hvad vi foretager os.

Alle produkter er gennem en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt.

Vi har derfor stor fokus på krav om mekaniske egenskaber, kemisk bestandighed, vejrbestandighed, medie, tryk, temperatur, sikkerhed og særlige internationale godkendelser.

Det er desuden vigtigt for os, at vi er certificeret efter ISO 9001:2015-standarden. Vi ser det også som en blåstempling, at vi er prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS), som er et samarbejde mellem alle operatører i Nordsøen.

Innovation

Det handler ikke kun om
at opfylde vores kunders
behov, det gælder også
om at forudse dem.

Vi søger konstant efter at udvikle både produkter og løsninger for at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder.

Vi har stor fokus på at forske i materialer og produktionsprocesser for at være på forkant med vores kunders behov.

Vi vægter at bruge den nyeste teknologi i vores produktion for at kunne udvikle nye paknings- og tætningsløsninger i samarbejde med vores kunder.

Pålidelighed

Vi bestræber os altid på
at opnå den bedst mulige
leveringstid for vores kunder.

Vi bestræber os altid på at levere hurtigst muligt til vores kunder.

Vi er bevidste om at optimere leveringstiden, så vores kunder har det bedst mulige flow i deres produktion.

Vi har altid en betydelig beholdning af standard pakninger og tætninger på lager. Vores interne produktionskapacitet og råvarebeholdning sikrer, at vi hurtigt kan ekspedere pakninger og tætninger til kunderne.

VIDEN OM
PAKNINGER

Vil du gerne blive lidt klogere
på pakninger, så læs med

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.