Energibesparelser er vigtigere end nogensinde før, både af hensyn til de markant stigende energipriser, men lige så vigtigt for at reducere CO2-udledningen og dermed opnå besparelser på klimaregnskabet.

STEFFCAs skræddersyede isoleringspuder, er en sikker løsning til at opnå markante energibesparelser. Isoleringspuderne kan tilpasses alle brancher og anvendes i for eksempel varmecentraler, produktionsanlæg og forsyningsinstallationer, hvor de typisk monteres på flanger, ventiler, pumper, kompensatorer, motorer etc.

TEKNISK ISOLERINGSLØSNING
STEFFCAs isoleringsløsninger er en unik, specialdesignet isolering, som er udviklet og optimeret gennem flere år og anvendt og afprøvet i hundredvis af virksomheder. Isoleringspuderne er produceret i høj kvalitet, og gennemgår en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt. Isoleringspuderne indeholder bl.a. Rockwool og glasvæv. Puderne er syet med højtemperaturtråd og er holdt sammen med en højkvalitets velcro.

ANVENDELSE
Isoleringspuderne er nemme at fjerne, når håndværkerne skal servicere og vedligeholde f.eks. pumperne. Isoleringspuderne kan fjernes uden værktøj. Det er blot velcro, som skal løsnes, så det er en meget brugervenlig løsning, der gør det nemt og hurtigt at komme til pumperne og lukke isoleringen igen.

TESTET AF TEKNOLOGISK INSTITUT
STEFFCAs isoleringspuder er testet af Teknologisk Institut, så der foreligger objektive afprøvninger og uafhængige beregninger af vores isoleringsløsninger, som medsendes i den energirapport, vores kunder modtager. STEFFCA har desuden medvirket i en lang række energibesparelsesprojekter, med deltagelse af virksomheder, energiselskaber og uafhængige energirådgivere.

ENERGIBEREGNING
Efter opmåling udarbejdes en energiberegning på de enheder, som skal isoleres. Beregningen viser energiforbruget før og efter isolering af enhederne, og opmålingen er samtidig grundlaget for de skræddersyede isoleringspuder, som syes til de pågældende enheder.

 

TILSKUD TIL ENERGIBESPARELSE
Via vores samarbejde med energirådgivere kan vi hjælpe vores kunder med at opnå tilskud til investering i STEFFCAs isoleringsløsninger. Tilskuddet kan dække op til 50% af investeringen.

EFTERISOLERING
Selv med et moderne forsyningssystem, med det bedste udstyr på markedet, hvor der ikke er huller i isoleringen, kan der alligevel være et stort varmetab fra nogle af de enheder, som afgiver varme. Derfor kan det ofte betale sig at efter- isolere disse enheder. Som en sidegevinst kan det forventes, at der skal bruges mindre ventilation og køling i de rum, hvor de isolerede enheder står.

KUNDECASE
Specialdesignet isoleringspuder fra STEFFCA er nu monteret hos AKD Brande - Andels-Kartoffelmelsfabrikken Danmark, som producerer kartoffelbasserede ingredienser, der eksporteres til det globale fødevaremarked.

De stigende gaspriser, samt en vision om en ansvarlig værdikæde, der positivt bidrager til at opfylde FN’s verdensmål for klima gjorde, at AKD Brande kontaktede os. De var på udkig efter en isoleringsløsning, som kunne optimere energiforbruget på deres forsyningsinstallationer.

René Jeppesen, salgschef hos STEFFCA forklarer ”STEFFCAs isoleringsløsninger er højaktuelle lige nu på grund af de stigende energipriser, som gør ondt på os alle, men så sandelig også på grund af et større fokus på FN’s verdensmål for klima. Vi har derfor rigtig travlt, da der jo, som det kan ses i energiberegningen, er rigtig mange penge at spare på gasregningen, men også i klimaregnskabet”.

Med isoleringsløsningen fra STEFFCA kan AKD Brande opnå følgende besparelse årligt,
ifølge beregning fra Nordic Green Solutions:

Reducere energiforbruget med       2.149.632 kWh

Reducere naturgasforbruget med   176.823 m3 (svarer til årsforbruget hos 120 parcelhuse)

Reducere CO2-udledningen med     430 tons CO2

 

Isoleringspuderne fra STEFFCA er en meget relevant løsning for mange virksomheder, der i disse tider er på udkig efter muligheder, for at reducere energiforbruget og CO2-udledningen. Projektet hos AKD Brande er et godt eksempel på, hvor stor en besparelse der faktisk kan findes. Medregner man tilskuddet fra Energistyrelsens Erhvervspulje, som vi har hjulpet AKD Brande med at opnå, bliver isoleringsløsningen en rigtig god investering.

Lars Dahlgaard Jensen fra Nordic Green Solutions

ISOLERINGSLØSNINGER
SKRÆDDERSYEDE ISOLERINGSPUDER

Download vores brochure på isoleringsløsninger og bliv klogere på de store energibesparelser du kan opnå.

Isoleringsløsning fra STEFFCA
reducerer CO2-udledningen
hos Nordic Sugar

STEFFCAs isoleringsteam har monteret skræddersyede isoleringspuder
på varmevekslere hos Nordic Sugar i Nykøbing Falster.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.