KUNDECASE
Specialdesignet isoleringspuder fra STEFFCA er nu monteret hos AKD Brande - Andels-Kartoffelmelsfabrikken Danmark, som producerer kartoffelbaserede ingredienser, der eksporteres til det globale fødevaremarked.

De stigende gaspriser, samt en vision om en ansvarlig værdikæde, der positivt bidrager til at opfylde FN’s verdensmål for klima gjorde, at AKD Brande kontaktede os. De var på udkig efter en isoleringsløsning, som kunne optimere energiforbruget på deres forsyningsinstallationer.

Løsningen på AKD Brandes problem blev STEFFCAs isoleringsløsning, som er skræddersyede isoleringspuder til flanger, ventiler, pumper, kompensatorer, motorer etc.

GASFORBRUG OG KLIMAMÅL
René Jeppesen, salgschef hos STEFFCA forklarer ”STEFFCAs isoleringsløsninger er højaktuelle lige nu på grund af de stigende energipriser, som gør ondt på os alle, men så sandelig også på grund af et større fokus på FN’s verdensmål for klima. Vi har derfor rigtig travlt, da der jo, som det kan ses i energiberegningen, er rigtig mange penge at spare på gasregningen, men også i klimaregnskabet”.

ENERGIBEREGNING
Efter opmåling udarbejdes en energiberegning på de enheder, som skal isoleres. Beregningen viser energiforbruget før og efter isolering af enhederne, og opmålingen er samtidig grundlaget for de skræddersyede isoleringspuder, som syes til de pågældende enheder.

 

Med isoleringsløsningen fra STEFFCA kan AKD Brande opnå følgende besparelse årligt,
ifølge beregning fra Nordic Green Solutions:

Reducere energiforbruget med       2.149.632 kWh

Reducere naturgasforbruget med   176.823 m3 (svarer til årsforbruget hos 120 parcelhuse)

Reducere CO2-udledningen med     430 tons CO2

 

TILSKUD TIL ENERGIBESPARELSE
Via vores samarbejde med energirådgivere kan vi hjælpe vores kunder med at opnå tilskud til investering i en STEFFCA isoleringsløsning. Tilskuddet kan dække op til 50% af investeringen.

 

 

Isoleringspuderne fra STEFFCA er en meget relevant løsning for mange virksomheder, der i disse tider er på udkig efter muligheder, for at reducere energiforbruget og CO2-udledningen. Projektet hos AKD Brande er et godt eksempel på, hvor stor en besparelse der faktisk kan findes. Medregner man tilskuddet fra Energistyrelsens Erhvervspulje, som vi har hjulpet AKD Brande med at opnå, bliver isoleringsløsningen en rigtig god investering.

Lars Dahlgaard Jensen fra Nordic Green Solutions

ISOLERINGSLØSNINGER
SKRÆDDERSYEDE ISOLERINGSPUDER

Download vores brochure på isoleringsløsninger og bliv klogere på de store energibesparelser du kan opnå.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.