Har du en positiv indstilling, arbejder du struktureret, og brænder du for at give den bedste kvalitet til de allerbedste kunder? Og vil du være en del af et fantastisk hold, hvor du bliver en vigtig spiller? Så er det DIG vi leder efter.

Du bliver en vigtig og central spiller på vores hold, da dine arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Foretage den daglige disponering af indkøbsordrer til leverandører
  • Opfølgning og rykning af indkøbsordrer
  • Sikre, at kvalitetskrav og standarder opfyldes
  • Kvalitetsarbejde med udgangspunkt i vores ISO 9001-2015 certificering
  • Fungere som bindeled mellem salg, lager og forskellige forsendelseskanaler
  • Oprettelse og vedligeholdelse af varer og leverandører i vores system


VI TILBYDER

En uformel arbejdsplads i en virksomhed, der er i en rivende udvikling og hvor du bliver en del af et team på 3 personer. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der er højt til loftet hos STEFFCA, hvor medarbejderne i høj grad har mulighed for at præge jobindholdet og hvor der bliver lagt stor vægt på teamspirit.

HVEM ER VI
STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af paknings- og tætningsløsninger. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, lige fra farmaceutisk industri til offshore, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får 35 søde kollegaer.


HVEM ER DU

Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, har fokus på kvalitet og er en mester i at jonglere med tal. Du er god til at samarbejde bredt i hele organisationen og formår at holde hovedet koldt, også når det går stærkt. Du har erfaring fra lignende stillinger og behersker engelsk i skrift og tale.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Hvis det er noget for dig, så send din ansøgning til mjl@steffca.dk – Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Martin Jacques Lauritsen, Indkøbschef, 8140 2335.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.