Kunne du tænke dig at være en del af et supersejt team, hvor du får mulighed for at gøre en kæmpe forskel både for kunder og kollegaer og samtidig have det sjovt? Så er det måske lige DIG, vi har brug for.


ARBEJDSOPGAVER

  • Besvare kundeopkald
  • Kundesupport
  • Ordrebehandling
  • Support for dine kollegaer i intern salg
  • Diverse administrative opgaver


VI TILBYDER
En alsidig hverdag, med mange forskellige opgaver, hvor du kommer til at spille en vigtig og central rolle i vores kundesupport. Du bliver en del af STEFFCAholdet og får 40 skønne kollegaer.

HVEM ER DU
Du kan smile i telefonen og det er din spidskompetence at sætter kunden i centrum. Du har det sorte bælte i at have fokus på detaljerne. Du er god til at samarbejde bredt i hele organisationen og når det går stærkt, kan du holde hovedet koldt. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du behersker engelsk i skrift og tale.

HVEM ER VI
STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af paknings- og tætningsløsninger. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, lige fra farmaceutisk industri til offshore, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får base.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning til salgschef Rene Jeppesen på rene@steffca.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så kan Rene kontaktes på 2466 5030.


ANSÆTTELSE

Snarest muligt. Samtaler afholdes løbende. Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.