Vi ønsker at styrke vores position på det tyske B2B-marked, og søger derfor en selvstændig og serviceminded intern sælger, der brænder for at yde den bedste service for vores kunder.

ARBEJDSOPGAVER

  • Support for vores tyske sælger
  • Kundeservice
  • Ordrebehandling
  • Rådgivning til vores kunder


VI TILBYDER

En uformel arbejdsplads i en virksomhed, der er i en rivende udvikling. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der er højt til loftet hos STEFFCA, hvor medarbejderne i høj grad har mulighed for at præge jobindholdet og hvor der bliver lagt stor vægt på teamspirit.

HVEM ER VI
STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af paknings- og tætningsløsninger. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, lige fra farmaceutisk industri til offshore, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får 37 søde kollegaer.

HVEM ER DU
Du er imødekommende og ved hvordan man sætter kunden i centrum. Du er god til at samarbejde bredt i hele organisationen og formår at holde hovedet koldt, også når det går stærkt. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har erfaring fra lignende stillinger. Du behersker tysk og engelsk i skrift og tale.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Hvis det er noget for dig, så send din ansøgning til salgschef Rene Jeppesen på rene@steffca.dk eller ring på 2466 5030.


ANSÆTTELSE

Snarest. Samtaler afholdes løbende. Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.