Du vil indgå i et team på 5 maskinoperatører, hvor du får en central rolle i den daglige drift af vores højteknologiske maskinpark.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE

  • Opstilling af maskine
  • Sikrer materiale flow
  • Optimal maskindrift


HVEM ER VI

STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af paknings- og tætningsløsninger. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, lige fra farmaceutisk industri til offshore, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får 35 søde kollegaer. Vi vil kendes på den gode service, høje kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering. Hvis dette også er nogle værdier, som du sætter højt, så er STEFFCA måske lige noget for dig.

HVAD FÅR DU
En uformel arbejdsplads i en virksomhed, der er i en rivende udvikling. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Et spændende og alsidigt job, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt. God løn- og arbejdsvilkår.

HVEM ER DU
Du kan lide at få fingrene ned i maskinrummet for at få det optimale ud af maskinen. Du er ikke bange for at tage fat og så er du god til at samarbejde med andre.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG
Hvis det er noget for dig, så send din ansøgning til Nermin Alijagic på nermin@steffca.dk eller ring på tlf. 8140 9596.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.