Kunne du tænke dig at være en del af et super sejt team på 5 personer, hvor du får mulighed for at gøre en kæmpe forskel både for kunder og dine kollegaer, samtidig med at du får en spændende hverdag? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

HVAD GÅR ARBEJDET UD PÅ:
Som montør får du, sammen med dine dygtige kollegaer, ansvaret for at montere STEFFCAs skræddersyede isoleringspuder. Puderne kan tilpasses alle brancher, bl.a. skibsindustrien, og anvendes i for eksempel varmecentraler, produktionsanlæg og forsyningsinstallationer, hvor de typisk monteres på flanger, ventiler, pumper, kompensatorer, motorer etc.
Du kan forvente omkring 60 rejsedage årligt, hvoraf to tredjedele vil være i Danmark og resten i udlandet.


HVAD FÅR DU

En uformel arbejdsplads i en vækstvirksomhed, hvor tingene går stærkt. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Et spændende og alsidigt job, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt. Attraktive løn- og arbejdsvilkår.

HVEM ER VI
STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af pakninger, tætninger og tekniske isoleringspuder. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får 45 søde kollegaer. Vi vil kendes på den gode service, høje kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering. Hvis dette også er nogle værdier, som du sætter højt, så er STEFFCA måske lige noget for dig


HVEM ER DU

Du er udadvendt og trives med teamwork. Som person er du kvalitetsbevidst og har styr på detaljerne. Du kan tænke kreativt og kaster dig over opgaverne med godt humør. Og så kan du lide at være ude at rejse.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Hvis det er noget for dig, så send din ansøgning til Martin Steffensen på martin@steffca.dk eller ring på 3094 2653. Tiltrædelse snarest.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.