Brænder du for teknisk design? Arbejder du struktureret? Har du fokus på detaljen og er det vigtigt for dig at give den bedste kvalitet til de allerbedste kunder? Og vil du være en del af et fantastisk hold, hvor du bliver en vigtig spiller? Så er det DIG vi leder efter.

HVAD GÅR ARBEJDET UD PÅ
I rollen som Teknisk Tegner hos STEFFCA bliver du en nøglespiller i udviklingen af tekniske isoleringsløsninger. Du får en vigtig rolle i det daglige arbejde med at designe, tegne og dokumentere vores isoleringspuder. Du vil også få ansvaret for at udarbejde energirapporter i tæt samarbejde med teamet. STEFFCAs isoleringspuder kan tilpasses alle brancher, bl.a. skibsindustrien, og anvendes i for eksempel varmecentraler, produktionsanlæg og forsyningsinstallationer, hvor de typisk monteres på flanger, ventiler, pumper, kompensatorer, motorer etc.


HVAD FÅR DU

En uformel arbejdsplads i en vækstvirksomhed, hvor tingene går stærkt. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Et spændende og alsidigt job, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt. Attraktive løn- og arbejdsvilkår.

HVEM ER VI
STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af pakninger, tætninger og tekniske isoleringspuder. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, både på det danske og udenlandske marked. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor du får 45 søde kollegaer. Vi vil kendes på den gode service, høje kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering. Hvis dette også er nogle værdier, som du sætter højt, så er STEFFCA måske lige noget for dig.

HVEM ER DU
Du er udadvendt og trives med teamwork. Som person er du kvalitetsbevidst og har styr på detaljerne. Du kan tænke kreativt og kaster dig over opgaverne med godt humør. Du har en uddannelse indenfor teknisk design eller lignende.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning til CEO Martin Steffensen på martin@steffca.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så kan Martin kontaktes på 3094 2653. Tiltrædelse snarest.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.