VORES CSR - CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

STEFFCA tager sit samfundsansvar alvorligt. Derfor støtter vi både private og offentlige initiativer, der bidrager til større social ansvarlighed.

DANSK RØDE KORS
Covid-19 pandemien har i mange lande været en kæmpe udfordring. Især i de lande, som ikke har et velfungerende sundhedsvæsen, har det haft store konsekvenser. Hos Steffca har vi derfor besluttet, i samarbejde med Dansk Røde Kors, totalt at donere 150.000 mundbind og 91.000 ansigtsvisirer. For som Anders Ladekarl, Dansk Røde Kors, siger ”Verden er først sikker, når virus er bekæmpet i alle lande – så i sidste ende, er det også i vores egen interesse at bidrage til kampen andre steder. Ingen er sikre, før alle er sikre”.

PLADS TIL ALLE
Vi ser det som et samfundsansvar, at der skal være plads og rummelighed til alle hos STEFFCA.

Vi har derfor etableret et samarbejde med Jobcenter Nyborg, hvor vi tilbyder udvikling og afklaring af arbejdsevnen for person, som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi har tilknyttet en mentor til at tage hånd om disse medarbejdere, da vi ser det som vores ansvar at få udviklet og hjulpet den enkelte godt videre.

Vi tilbyder desuden skåne- og fleksjob til ansatte, der i forbindelse med sygdom får nedsat deres arbejdsevne. Det gør vi for at fastholde vores ansatte længst muligt i vores virksomhed.

 

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.