VORES CSR - CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Hos STEFFCA tager vi vores samfundsansvar og klimaaftryk alvorligt. Vi arbejder aktivt med FNs verdensmål for bæredygtig udvikling og har bl.a. fokus på mål 8, 12 og 13.

DANMARKS INDSAMLINGEN
Vi har doneret til Danmarks Indsamlingen, da vi gerne vil være med til at give verdens børn en bedre fremtid.

RØDE KORS I DANMARK - DONATION TIL UKRAINE

Det er frygteligt det der sker i Ukraine, og det påvirker os alle, at der nu er krig i Europa. Røde Kors udtaler, at det de allerhelst vil have er penge, da indkøbslisten til Ukraine er lang (mad, vand, varmt tøj, ly, kontantbeløb til de titusindvis af familier på flugt, samt støtte og udstyr til hospitaler og klinikker).

Det har vi lyttet til hos STEFFCA, hvor medarbejdere og virksomhed totalt har doneret kr. 70.000. Vi håber, at vores ydmyg donation kan gøre en lille forskel for nogle af de ukrainere, som er på flugt fra krigens rædsler.


RØDE KORS I DANMARK - DONATION MUNDBIND OG ANSIGTSVISIRER
Covid-19 pandemien har i mange lande været en kæmpe udfordring. Især i de lande, som ikke har et velfungerende sundhedsvæsen, har det haft store konsekvenser. Hos STEFFCA har vi derfor besluttet, i samarbejde med Dansk Røde Kors, totalt at donere 150.000 mundbind og 91.000 ansigtsvisirer. For som Anders Ladekarl, Dansk Røde Kors, siger ”Verden er først sikker, når virus er bekæmpet i alle lande – så i sidste ende, er det også i vores egen interesse at bidrage til kampen andre steder. Ingen er sikre, før alle er sikre”.

PLADS TIL ALLE
Vi ser det som et samfundsansvar, at der skal være plads og rummelighed til alle hos STEFFCA.

Vi tilbyder derfor udvikling og afklaring af arbejdsevnen for person, som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi har tilknyttet en mentor til at tage hånd om disse medarbejdere, da vi ser det som vores ansvar at få udviklet og hjulpet den enkelte godt videre.

Vi tilbyder desuden skåne- og fleksjob til ansatte, der i forbindelse med sygdom får nedsat deres arbejdsevne. Det gør vi for at fastholde vores ansatte længst muligt i vores virksomhed.

MOTION - SUNDHED
STEFFCA opfordre til, at alle ansatte deltager på et ugentligt gåhold, desuden tilbydes alle ansatte dagligt frugt og grønt.


SUNDHED

Alle ansatte er tilmeldt en sundhedsforsikring. Dette har vi gjort for at give vores ansatte de bedste muligheder, hvis de får brug for en behandling. Alle ansatte tilbydes ligeledes influenzavaccination, da sygdommen for nogen kan være ekstra alvorlig.

Vi tilbyder alle medarbejdere en kantineordning, for dermed at sikre, at alle har mulighed for at få en sund og varieret kost.

 

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.