Vi har altid haft fokus på den bedste service, høj kvalitet, innovation og pålidelighed

STEFFCA A/S blev grundlagt i 1993 af Kurt Steffensen med det formål at levere pakningsløsninger til ovne, kedler og brændeovne til det skandinaviske marked.

I 2002 blev STEFFCA for første gang kåret til Gazelle-virksomhed. Det er en anerkendelse af virksomheder, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år. Efterfølgende har STEFFCA opnået flere Gazelle-priser.

BEHOV FOR MERE PLADS
Produktudvikling og ekspansiv udvidelse af produktsortimentet førte i 2005 til udflytning til nye og større lokaler i Nyborg, hvorfra STEFFCA nu også markedsfører industrielle isoleringsløsninger baseret på moderne tekstil-teknologi.

I 2008 overtog STEFFCA pakningsfabrikken Evi Pak i Esbjerg, og i 2009 blev produktion og lager herfra flyttet til udvidede lokaler på virksomheden i Nyborg.

GENERATIONSSKIFTE I 2008
Et generationsskifte fandt ligeledes sted i 2008, hvor Dorthe og Kurt Steffensen overdrog ledelsen af STEFFCA A/S til sønnerne Mikkel og Martin.

INITIATIVPRIS OG NYE MULIGHEDER
I 2020 vinder STEFFCA A/S DI Fyns Initiativpris. Coronakrisen samme år kom som et chok for mange virksomheder. Hjemsendelse af medarbejdere, nedlukning af eksportmarkeder og masser af usikkerhed.
STEFFCA formåede at gribe mulighederne i en vanskelig situation, da vi begyndte at producere værnemidler i form af ansigtsvisirer. Dermed fik vi vendt en truende nedgang til opgang og udvikling. Samtidig bidrog STEFFCA A/S til at løse en samfundskritiskopgave, da manglen på værnemidler var stor.

AFDELING I TYSKLAND
I starten af 2023 ekspanderede vi til det tyske marked, nærmere bestemt München. Vi har allerede en sund forretning i Tyskland, men med vores nye vækststrategi mener vi, at det er vigtigt med fysisk tilstedeværelse, så vi bedre kan styrke vores position på det tyske B2B-marked.

VÆKSTEN FORTSÆTTER, MEN VÆRDIERNE ER DE SAMME
Omsætning og medarbejderantal er steget i takt med udvidelsen af forretningsområdet, men der er ikke ændret på STEFFCAs målsætning om altid at have fokus på den bedste service, høj kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering.

 

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.