FOKUS PÅ KVALITET, INNOVATION & PÅLIDELIGHED

Siden starten i 1993 har der været fuld fart på udviklingen hos STEFFCA, og vi har ambitioner om fortsat produktudvikling og vækst. Indtil nu har vi fem gange modtaget en gazellepris som anerkendelse af høj årlig vækst.

Det ser vi som et bevis på, at vi har fundet en måde at hjælpe vores kunder på, som de værdsætter og i høj grad også efterspørger.

Vores motto er ”Vi vil kendes på den gode service, høje kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering” – og det har vores kunder kvitteret for ved mange langvarige samarbejdsrelationer.

NYE PRODUKTER OG LØSNINGER ER KOMMET TIL
Vi har i dag udviklet og udvidet vores forretning, så den omfatter pakninger, svejse- og brandbeskyttelsesafdækninger, isoleringspuder og løsninger til syrebeskyttelse. Vores pakninger og tætninger leveres enten i standardstørrelser eller som kundetilpassede specialløsninger.

KUNDERNE GÅR ALDRIG FORGÆVES
Vores betydelige lagerbeholdning og interne produktionskapacitet gør, at vores kunder aldrig går forgæves, når der er behov for en her-og-nu leverance, eller hvis der er brug for en skræddersyet pakningsløsning.

PRODUKTER TIL BRED VIFTE AF BRANCHER
STEFFCAs produktsortiment anvendes inden for brancher som kemisk procesindustri, fødevareindustri, kraftværker, varmeværker, rederier, maskinindustri, offshore industri og mange andre steder.

ALLE LEVERANDØRER ER KVALITETSGODKENDTE
Alle STEFFCAs leverandører gennemgår en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt. Når du vælger STEFFCA som samarbejdspartner, vælger du produkter og råvarer fra verdens førende producenter.

STEFFCA - EN ANERKENDT LEVERANDØR
STEFFCA er således prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS), som er et unikt samarbejde mellem norske og danske olie- og gasoperatører. Hermed er vi anerkendt, som en leverandør, der kan leve op til de strenge krav fra olie- og gasindustrien, som altid tilstræber et meget højt niveau af tilgængelighed og sikkerhed.

 

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.