Tilpassede løsninger i høj kvalitet

STEFFCA fremstiller hurtigt og nøjagtigt specialtilpassede pakninger og tætninger til brug i eksempelvis offshore, maskinindustri og medicinalindustri. Vi har en betydelig råvarebeholdning, og med vores interne produktionskapacitet kan vi fremstille kundespecifikke paknings- og tætningsløsninger her og nu.

På vores CNC-styrede skæremaskiner, stansemaskiner og pressere producerer vi enkle pakninger og tætninger, men også meget komplekse løsninger. 

Vi leverer i materialer til et hvert behov: NBR, SBR, EPDM, CR, viton, silikone, polyurethan, vulkollan®, cellegummi, gummikork, teknisk filt, højtryksplader, fiberplader, grafitplader, micaplader, PTFE, polyethylen, keramisk papir, glasklæde og glasnålefilt.

Vi rådgiver om materialevalget, så pakningen og tætningen lever op til krav om mekaniske egenskaber, kemisk bestandighed, vejrbestandighed, medie, tryk, temperatur, sikkerhed og krav om særlige internationale godkendelser.

Vi har samarbejdet med Steffca i mange år og har altid oplevet en god service. God sparring og support er vigtig for os, og dette får vi altid hos Steffca.

Niki Hampe-Lander Head of Global Sourcing Kongskilde Industries

Det er en del af fundamentet i vores servicevirksomhed EnTech Marine A/S, at man har stabile og kvalitetsbevidste leverandører, som går den ekstra meter det nogle gange kræver for at komme i mål til kundens og egen tilfredsstillelse. Har brugt Steffca i mange år og har et venskabeligt forhold hertil, jeg vidste det var stedet at ringe til for hurtig hjælp.

Thomas Diget CTO fra EnTech Marine A/S

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.