Syrelækager i produktions- og procesanlæg kan nu hurtigt afsløres af ACID-CARE, som er en skræddersyet teknologi, der gør det muligt at gribe ind med det samme - i tilfælde af farlige lækager.

ACID-CARE er en funktionel beklædningsløsning - med dobbelt sikkerhed: Beklædningen afslører hurtigt syrelækager, og den beskytter medarbejdere og udstyr mod fysisk kontakt med syre og syreholdige opløsninger.

Når syren kommer i kontakt med den olivengrønne ACID-CARE-beklædning på indersiden af glasvævet, vil beklædningen ændre farve til gul på ydersiden.

Ved lækager omkring ventiler, flanger og andre steder opstår risiko for udslip af syre. Mange virksomheder bruger ressourcer på at afsløre syrelækager ved at måle sig frem, men med ACID-CARE bliver syrelækager synlige på kort tid. Indtil syrelækagen bliver afsløret, vil ACID-CARE beskytte mod farlig, fysisk kontakt med syren.

Reaktionstiden i ACID-CARE afhænger af mængde og koncentration – men en lækage vil typisk vise sig i løbet af få minutter. ACID-CARE er en skræddersyet løsning, som fremstilles til hver enkelt virksomhed, efter at der er taget nøjagtige mål på det sted, hvor løsningen skal monteres.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.