Vi er en af Danmarks førende leverandører af pakninger. Vi leverer professionelle løsninger til alle typer industri.

Vi har i mange år leveret pakninger til industri- og procesvirksomheder, foruden offshore, byggeri, raffinaderier og energivirksomheder, herunder kraftværker.

Vi søger konstant efter at udvikle vores pakninger for at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder. Vi vægter at bruge den nyeste teknologi i vores produktion og har stor fokus på kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Alle produkter er gennem en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt.

Vi har derfor stor fokus på krav vedrørende tekniske egenskaber, kemisk resistens, vejr resistens, tryk, temperatur, sikkerhed og særlige internationale godkendelser.

Det er desuden vigtigt for os, at vi er certificeret efter ISO 9001:2015-standarden. Vi ser det også som en blåstempling, at vi er prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS), som er et samarbejde mellem alle operatører i Nordsøen.

Vi har de nødvendige løsninger – uanset om behovet er fiberpakninger, fladpakninger, flangepakninger, skiver, gummipakninger, flettetsnor, metalpakninger eller plastpakninger. Og kan du ikke lige finde det du leder efter, så giv os et ring.

Fladpakninger, flangepakninger & pakningsplader

Gummipakninger & 
gummiplader

Fletpakninger

Plast/PTFE pakninger

Stålpakninger

Gummi-Stål pakninger

REVOSEAL pakninger

Tolerancetabel & kemikalieresistens tabel

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.