Vi producerer fladpakninger / flangepakninger ud fra højkvalitets EU pakningsplader. Vi leverer til en bred vifte af brancher i industrien, lige fra farmaceutisk industri til offshore.

STEFFCAs pakningsplader kan leveres som plader eller som udskårne pakninger, som går under betegnelsen fladpakninger og flangepakninger.

Vi vægter at bruge den nyeste teknologi i vores produktion af udskårne pakninger for at sikre, at vores pakninger altid lever op til vores høje kvalitetskrav. Vores pakninger bliver derfor skåret på vores højteknologiske CNC-styrede skæremaskiner, som sikrer både høj kvalitet og hurtig ekspedition.

Alle vores udskårne pakninger er gennem en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt.

Når vi vejleder vores kunder om valg af materiale til fladpakninger / flangepakninger og pakningsplader, har vores dygtige rådgivere altid fokus på tekniske egenskaber, kemisk resistens, tryk, temperatur, sikkerhed og særlige internationale godkendelser.

Vores kunder har brug for kvalitetsløsninger, derfor har vi stor fokus på kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Det er derfor vigtigt for os, at vi er certificeret efter ISO 9001:2015-standarden. Vi ser det også som en blåstempling, at vi er prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS), som er et samarbejde mellem alle operatører i Nordsøen.

Viden om
flangepakninger /
fladpakninger

 

Vil du gerne blive lidt klogere på
flangepakninger/fladpakninger, så læs med

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.