Spiralvundne pakninger er en semi metallisk pakning produceret af et V-formet metalbånd, som vindes op sammen med et flexibelt pakningsmateriale bestående af f.eks. grafit eller PTFE. Dette giver en meget flexibel pakning, som kan modstå høje temperaturer og tryk.

Den spiralvundne pakning kan leveres som tætningselementet alene, med inder- og yderring. Den udvendige støttering sikrer, at pakningen centreres korrekt, samt at pakningen ikke overspændes. Den indvendige ring nedsætter turbulens i rørsystemet samt beskytter spiralen.

Udover spiralvundne pakninger fra europæiske partnere, er STEFFCA selv producent af spiralvundne pakninger til hasteleverancer og kundetilpassede løsninger. 

Med produktionsteknologien in-house kan vi levere dine spiralvundne pakninger indenfor 24-48 timer - og dermed sikre en lynhurtig løsning af problemer med utætte ventiler.
 

STEFFCA tilbyder fremstilling af spiralvundne pakninger uden inder- og yderringe. 

De spiralvundne pakninger, som STEFFCA selv producerer, vil være i den kendte høje kvalitet baseret på rustfrit 316-stål med grafit- eller PTFE-fyld. STEFFCA leverer også ovale spiralvundne mandehulspakninger.

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.