Vi har en PTFE pakningsplade med helt unikke egenskaber, som er særdeles populær blandt vores kunder. Vidunderet hedder TEADIT® 24SH, en pakningsplade fremstillet af 100% komprimeret, ekspanderet PTFE, kendt for sin enestående kvalitet, ultimative formbarhed og høje ydeevne.


PAKNINGSPLADENS UNIKKE EGENSKABER
Pakningspladen er ideel til enhver type flange og klarer sig godt over et bredt temperaturområde fra -240°C til 270°C.


TEADIT® 24SH
s fremragende formbarhed og fleksibilitet eliminerer behovet for at reparere mindre skader eller uregelmæssigheder på flangeoverflader.


Pakninger skåret af TEADIT® 24SH opretholder deres form under kompression, hvilket sikrer en pålidelig tætning af selv de snævreste flangeoverflader uden at påvirke medieflowet.


Installationen af TEADIT® 24SH er både hurtig og problemfri, og den kan let fjernes efter brug uden at efterlade spor.


GODKENDELSER VIDNER OM KVALITET OG PÅLIDELIGHED
TEADIT® 24SH
kommer også med en række godkendelser, der vidner om dens kvalitet og pålidelighed:

TA-Luft / Blow-Out-Test VDI 2200 / FDA 21CFR / USP Plastic Class VI / WRc / BAM / AREVA / EF 1935/2004 / DVGW 3535-6 

 

MED SINE UNIKKE EGENSKABER ER DEN IDEEL TIL EN BRED VIFTE AF INDUSTRIER:

  • Kemisk Industri: TEADIT® 24SH er ideel til brug i processer med aggressive kemikalier, på grund af dens enestående modstandsdygtighed over for kemikalier.

  • Fødevareindustrien: TEADIT® 24SH er godkendt til fødevareproduktion. Pakningens enestående kvalitet og fleksibilitet gør den særligt eftertragtet i denne industri.

  • Farmaceutisk Industri: I den farmaceutiske industri, hvor pålidelighed er afgørende, udgør TEADIT® 24SH et godt valg på grund af dens exceptionelle mekaniske styrke og holdbarhed under krævende forhold.

  • Energi- og Kraftværker: Med sin imponerende fleksibilitet sikrer TEADIT® 24SH en pålidelig tætning selv under svære driftsbetingelser. Det gør den ideel til brug i energiproduktionsfaciliteter, inklusiv kraftværker.

  • Olie- og Gasindustrien: TEADIT® 24SHs modstandsdygtighed over for kemisk aggressive miljøer gør den velegnet til olie- og gassektoren. 

  • Vand- og Spildevandsbehandling: Pakningspladens enestående modstandsdygtighed over for kemikalier samt dens langvarige holdbarhed kan også gøre den til det optimale valg i vand- og spildevandsbehandlingsanlæg.

STEFFCA er eneforhandler af TEADIT® 24SH i Danmark og Sverige.

Hør hvad Mikkel fra Landia har at sige om TEADIT® 24SH pakningspladen:

 

Vi er imponerede over TEADIT® 24SH-pakningernes evne til at håndtere unøjagtigheder i flanger, mens de samtidig tætner godt selv under varme og højt tryk - en markant forbedring ved blot at skifte til dette materiale. Nem implementering har gjort TEADIT® 24SH til et fremragende valg for os.

Mikkel Frøjk – Mechanical Engineer | Landia A/S

Tak for din besked! Vi vender tilbage til dig snarest muligt.